Booking.com og Green Key inngår et samarbeid

Booking.com er en av verdens største e-handelsselskaper og en leder innen digital teknologi som knytter reisende til det største utvalget av ulike overnattingssteder.

Med en visjon om å gi folk mulighet til å oppleve verden, jobber Booking.com kontinuerlig for å forbedre hvordan de fremhever bærekraftsprofilen til overnattingssteder, ovenfor de som søker etter dette. Som en del av dette samarbeider Booking.com med Green Key for å markere Green Key virksomheter som "bærekraftig" på nettstedet.

Finn Bolding Thomsen, Green Key International Director, sier: "Som en tidligere undersøkelse gjort av Booking.com har avslørt, at reisende i økende grad er bevisste på miljøpåvirkningen av reiser, er pilotprosjektet av Booking.com et naturlig skritt videre, da det vil gjøre det mulig for brukere av Booking.com å aktivt velge overnattingssteder som er Green Key-sertifisert eller som har andre bærekraftstiltak på plass. Green Key er stolt av å delta i pilotprosjektet, og vi håper at det blir en permanent funksjon på Booking.com-nettsiden ".