Godkjente arrangementer

 

Hold Norge Rent konferansen 2019

Hold Norge rent.png

Hold Norge Rent-konferansen er Norges viktigste møteplass om marin forsøpling. Konferansen arrangeres annenhvert år i Oslo og en annen norsk by. 5. - 6. februar 2019 finner konferansen for første gang sted i Bergen, på svanemerkede Scandic Hotel Ørnen. Konferansen i 2019 arrangeres i samarbeid med Bergen og Omland Friluftsråd og Bergen kommune, samt med støtte fra Ragn-Sells, Miljødirektoratet, BIR og Fylkesmannen i Vestland. Hovedtema for konferansen er landbasert forsøpling som kilde til marin forsøpling: "Fra land til vann".

https://holdnorgerent.no/


Polarjazz 2019

Polarjazz er en musikkfestival som arrangeres i Longyearbyen på Svalbard, årlig første helg i februar. I 2019 for 22. gang. Festivalen har befestet seg som en viktig tradisjon og bidrar til en variert musikkopplevelse i mørketiden, både for fastboende og tilreisende, i alle aldersgrupper. 

Polarjazz 2019.jpg

Festivalen starter onsdag 31.1, med lokale artister i Kulturhuset og fortsetter torsdag-lørdag med 10-12 eksterne artister/band fra innland og utland. 

www.polarjazz.no


Friske fraspark 2018 - godkjent!

Visit Svalbard inviterer i samarbeid med Longyearbyen lokalstyre, Svalbard Næringsforening, UNIS og AECO til en aktuell og attraktiv reiselivskonferanse,. Programmet skal favne tema og problemstillinger som er på reiselivsplakaten høsten 2018.

uten navn.png

Friske fraspark blir en møteplass for kunnskapsdeling, innsikt og kompetanse – som er viktige byggesteiner i en miljøvennlig og fremtidsrettet reisemåls- og lokalsamfunnsutvikling

Les mer på arrangementets nettside


Furusjøen Rundt 2019 - godkjent!

Hvert år arrangerer Furusjøen Rundt skirenn (16.februar), sykkelritt (29.juni) og terrengløp (7.september) i et av Norges vakreste turterreng ved inngangen til Rondane nasjonalpark på Kvamsfjellet og Rondablikk.

Furusjøen Rundt eies og driftes av Kvam idrettslag.

www.furusjoenrundt.no

Furusjøen Rundt bilde.jpg

engerdals.jpg

Engerdalsdagenes intensjon er å skape et familiearrangement som assosieres med trivsel og glede for hele Engerdal kommunes befolkning samt tilreisende. Arrangementet har flere tusen besøkende hvert år. Dette er et betydelig antall for en kommune med bare litt over 1300 innbyggere.

www.engerdalsdagene.no


Peer Gynt på Gålå 2018 - godkjent!

Peer Gynt Gålå.jpg

2018 blir siste sjanse til å se og oppleve far og sønn Nils og Ole Jacob Oftebro som Peer Gynt på Gålå. Forestillingen i Sigrid Strøm Reibos regi fikk terningkast 5 av alle anmelderne og publikum ga forestillingen terningkast 5 og 6.

Forestillingen finner sted ved Gålåvannet mellom 3. og 12. august. 

www.peergynt.no


Polarjazz 2018 - godkjent!

Skjermbilde 2018-01-28 23.27.29.png

Polarjazz er en musikkfestival som arrangeres i Longyearbyen på Svalbard, årlig første helg i februar. I 2018 for 21. gang. Festivalen har befestet seg som en viktig tradisjon og bidrar til en variert musikkopplevelse i mørketiden, både for fastboende og tilreisende, i alle aldersgrupper. 

Festivalen starter onsdag 31.1, med lokale artister i Kulturhuset og fortsetter torsdag-lørdag med 10-12 eksterne artister/band fra innland og utland. 

www.polarjazz.no


daniel-frank-223182.jpg

World Cup i Kvitfjell er mye mer enn et skirenn. Det er duket for folkefest og programmet er tett både på dag og kveldstid.

Som vanlig kommer den mannlige verdensklassen å konkurrerer i utfor i Kvitfjell lørdag og i Super-G på søndag. 

http://worldcup.kvitfjell.no/


Dark Season Blues 2017 - godkjent!

Jubileumsfestivalen, den femtende Dark Season Blues arrangeres 26. til 29. oktober 2017. Festivalen arrangeres hvert år i slutten av oktober på 78 grader nord i Longyearbyen, og markerer inngangen til mørketiden når dagslyset og sola er i ferd med å forlate Svalbard for fire lange vintermåneder.

Festivalen i 2017 byr på 20 norske og internasjonale bluesband, 25 arrangement fordelt på de fleste scener i Longyearbyen, med totalt over 40 konserter. Festivalen går over 4 dager, og inkluderer konserter på flere utesteder, blueslunsjer og 3-retters bluesmiddag. 

https://www.svalbardblues.com/

Dark-Season-Blues-2017-2000x1282.jpg

brandon-compagne-308937.jpg

 ISA, EFT Eurosurf 2017 arrangeres på Jærstrendene i Norge! Dette er første gang ISA EFT Eurosurf arrangeres i Skandinavia. Alle medlemmer av eurosurf-landene er hjertelig velkommen til det eksotiske nord i for å surfe og konkurrere i det friske og kalde vannet i Norge.

http://www.eurosurf.no/

 


SmakSvalbard festivalen arrangeres i Longyearbyen 05.- 08.oktober. Det blir et kulinarisk mekka der små og store lokale aktører tilbyr mange unike godsaker. Forvent deg lokal mat- og drikke, spennende og morsomme workshops, foredrag, eksklusive smakinger, lokal fangsthistorie, eksklusiv selkveld med kulturopplevelser,  konsert med 5-6 retters tilpasset meny, champagne- , vin- og ikke minst lokal ølsmaking!  


Overekkelse av diplom Peer Gynt.jpg

Ibsens dramatiske dikt følger bondesønnen Peer fra han er tidlig i tjueårene til han er en gammel mann.


Årets versjon vil fremheve nettopp denne lange livsreisen, idet skuespillerne Jakob Oftebro og Nils Ole Oftebro deler tittelrollen, en fordeling som aldri tidligere er vist på Gålå. Ekstra kuriøst er det at far og sønn spiller på samme scene for første gang i utendørsamfiet ved Gålåvatnet.

https://peergynt.no/ 


engerdals.jpg

Engerdalsdagenes intensjon er å skape et familiearrangement som assosieres med trivsel og glede for hele Engerdal kommunes befolkning samt tilreisende. Arrangementet har flere tusen besøkende hvert år. Dette er et betydelig antall for en kommune med bare litt over 1300 innbyggere.