Godkjente arrangementer

 

daniel-frank-223182.jpg

World Cup på Kvitfjell 2018 - godkjent!

World Cup i Kvitfjell er mye mer enn et skirenn. Det er duket for folkefest og programmet er tett både på dag og kveldstid.

Som vanlig kommer den mannlige verdensklassen å konkurrerer i utfor i Kvitfjell lørdag og i Super-G på søndag. 


brandon-compagne-308937.jpg

Eurosurf 2017 på Jæren - i gang!

 ISA, EFT Eurosurf 2017 arrangeres på Jærstrendene i Norge! Dette er første gang ISA EFT Eurosurf arrangeres i Skandinavia. Alle medlemmer av eurosurf-landene er hjertelig velkommen til det eksotiske nord i for å surfe og konkurrere i det friske og kalde vannet i Norge.

 


SmakSvalbard 2017 - i gang!

SmakSvalbard festivalen arrangeres i Longyearbyen 05.- 08.oktober. Det blir et kulinarisk mekka der små og store lokale aktører tilbyr mange unike godsaker. Forvent deg lokal mat- og drikke, spennende og morsomme workshops, foredrag, eksklusive smakinger, lokal fangsthistorie, eksklusiv selkveld med kulturopplevelser,  konsert med 5-6 retters tilpasset meny, champagne- , vin- og ikke minst lokal ølsmaking!  


Overekkelse av diplom Peer Gynt.jpg

Peer Gynt på Gålå 2017 - godkjent!

Ibsens dramatiske dikt følger bondesønnen Peer fra han er tidlig i tjueårene til han er en gammel mann.


Årets versjon vil fremheve nettopp denne lange livsreisen, idet skuespillerne Jakob Oftebro og Nils Ole Oftebro deler tittelrollen, en fordeling som aldri tidligere er vist på Gålå. Ekstra kuriøst er det at far og sønn spiller på samme scene for første gang i utendørsamfiet ved Gålåvatnet.


engerdals.jpg

Engerdalsdagene 2017 - godkjent!

Engerdalsdagenes intensjon er å skape et familiearrangement som assosieres med trivsel og glede for hele Engerdal kommunes befolkning samt tilreisende. Arrangementet har flere tusen besøkende hvert år. Dette er et betydelig antall for en kommune med bare litt over 1300 innbyggere.